De gezelligste pluktuin in regio Arnhem

Een leuk en gezellig uitje voor de hele familie!

In de zelfpluktuin van de familie Arnts kun je zelf bloemen en fruit plukken. Onze pluktuin ligt in het natuurgebied de Ooijpolder. Dit is nog geen half uur rijden vanaf het centrum van Arnhem. Onze pluktuin Arhnem is de perfecte plek voor een rustmoment tijdens een wandeling of fietstocht door natuurgebied de Ooijpolder. Geniet op deze bijzondere plek van het plukken van frambozen, bramen, bessen of een mooi boeket dat je zelf mag plukken. Je bepaald zelf je eigen kwaliteit om later de lekkerste vruchten mee te nemen in handige plukdozen.

Zelf Fruit plukken Arnhem

Verse vruchten zijn erg lekker en gezond vooral als je ze zelf hebt geplukt. Genieten van de rust en belevenis tussen het fruit kun je alleen doen, met je vriend of vriendin, je kinderen, maar ook met het hele gezin. Groepen kunnen op afspraak een rondleiding door de pluktuinen verzorgd krijgen met een lekkere kop koffie of thee in of rondom de kas of in de fruittuin. Ook verkoopt Ooijs Moois naast de verse producten ook appel-frambozencider, Mooijsap.co Social Juice (diverse eigengemaakte vruchtensappen), roodfruitjam en honing van de imker.

Zelf bloemen plukken Arnhem

Onze bloementuin is in het voorjaar van 2015 aangeplant. De verschillende soorten bloemen staan als de veren van een pauw verspreid over het perceel met voornamelijk kleurrijke vaste planten. Voor mensen uit Arnhem die willen genieten van een vers boeket bloemen in huis, vormt de bloemen pluktuin van Ooijs Moois een ware oase. Je plukt in het seizoen zelf uw eigen (grote) bos bloemen die u naar eigen wens en smaak samenstelt. Benieuwd naar welke bloemen er staan? Bekijk dan eens de foto’s op deze pagina of volg ons op Facebook/ Instagram.

zelf-bloemen-plukken